Volunteers are an essential element of any race. We have some of the best volunteers and we are always looking for some more. Please email Stephanie to register as a volunteer for the Jackpot Ultra Running Festival event or sign up here (Click the SignUp button below): 

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp.com

The following are shifts for the Jackpot 2017 race. There is one main Start/Finish aid station provided along the course and one water station. Please indicate in the email to Stephanie if you would like to be placed with another volunteer. The aid station has vehicular access

Friday, February 17, 2017
6AM - 10AM (Set Up/Heavy Loading/*Earn $50.00/ 4 Hour Race Credit)
10AM - 2PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
2PM - 6PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
6PM - 10PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)

Friday Night/Saturday Morning (*E
arn $35.00/ 4 Hour Shift Race Credit
10PM - 2AM
2AM - 6AM

Saturday, February 18, 2017
6AM - 10AM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
10AM - 2PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
2PM - 6PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
6PM - 10PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)

Saturday Night/Sunday Morning (*E
arn $35.00/ 4 Hour Shift Race Credit)
10PM - 2AM
2AM - 6AM

Sunday, February 19, 2017
6AM - 10AM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
10AM - 2PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)
2PM - 6PM (Earn $25.00/ 4 Hour Race Credit)

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp.com